De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping

“Goed leesbaar voor iedereen”

Al eeuwenlang probeert men te achterhalen wat de ware betekenis van de grote piramide van Gizeh is. Volgens de officiële wetenschap is het een grafmonument voor de Egyptische farao Cheops (Khufu). Maar in dit boek verbindt Willem Witteveen veel verschillende gegevens en komt tot een revolutionaire nieuwe (pseudowetenschappelijke) theorie: de grote piramide is een ‘naslagwerk’ met daarin verborgen de Gulden Frequentie, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde. Het boek is onderverdeeld in vijf delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Samen vormen de elementen een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door Klank, het geluid van de schepping. Ondanks de vele meetgegevens en natuurkundige formules die de theorie onderbouwen, is het boek goed leesbaar voor iedereen. Voorzien van talrijke illustraties in kleur en zwart-wit, een overzicht van literatuur, websites en films en een register. Verzorgde uitgave in gebonden uitvoering en bijna vierkant formaat.

Drs. M.F. van Klinken – NBD Biblion

“Om trots op te zijn”

Wij Nederlanders hebben de neiging om meer waarde te hechten aan hetgeen buiten de landsgrenzen geschiedt, dan wat er in eigen land gebeurt. Ook in het geval van de grenswetenschappen gaat deze vlieger op. De meesten van ons hebben wel eens gehoord van Erich von Däniken en Graham Hancock. Maar wie kent mannen als Wim Zitman en Willem Witteveen? Laatstgenoemde verdiept zich sinds vele jaren in het mysterie van de Grote Piramide van Gizeh. Daar waar de meer orthodoxe archeologen en geschiedkundigen dit wereldwonder afdoen als grafcomplex voor farao Khufu, kiest Witteveen in zijn nieuwste boek voor een revolutionaire, nieuwe invalshoek: de piramide als naslagwerk van het omvangrijke kennisarsenaal van de Egyptenaren. Oók een grote pluim voor de uitgever, die kosten noch moeite gespaard heeft om van dit enerverende leesavontuur een visueel spektakel te maken.

ParaVisie

“Een virtueel schouderklopje van de ‘Oude Wijzen’..

Het nieuwe boek van Willem Witteveen. In het Frontier Magazine hebben het afgelopen jaar een aantal delen ervan gestaan en ik heb ze met aandacht gelezen. Nu is zijn boek uit en er staat zeer bijzondere informatie in betreffende de piramides in Gizeh, en met name de Grote Piramide. Het is een groot formaat boek met veel prachtige foto’s en tekeningen en met natuurlijk het bijzondere inzicht van Willem in de bedoelingen van de zeer begaafde bouwers. Je geld is beslist heel goed besteed aan dit boek, dat garandeer ik je!

Paul Harmans

***** “Heldere uitleg”

Klant van Bol.com – mei 2017

Ik raad dit product aan

+ Rijk geïllustreerd

+ Praktisch

+ Heldere uitleg

+ Inspirerend

+ Volledig

Helder boek